Ознака: 5 починати

Регистирани нови 120 заболени од Ковид-19, 5 лица починаа

Починатите од коронавирус во земјава биле лица со претходни хронични заболувања

Здравство 3 години ago

35 новозаболени и 5 починати случаи од Ковид-19 за 24 часа, вака изгледа новата реалност