Ознака: 7 починати

Во текот на изминатово деноноќие едно лице на 17 години почина од Ковид-19

Од Ковид-19 денеска се заразиле нови 16 случаи, а 7 се починати

Здравство 2 години ago

Коронавирусот во Македонија повторно руши рекорди, регистрирани се 726 новозаболени и 7 починати

Здравство 2 години ago

Во последниве 24 часа регистрирани се нови 234 случаи и 7 починати на Ковид-19

Здравство 2 години ago

Повторно висока бројка на заразени, 416 се новозаболени, а 7 лица се починати

Здравство 2 години ago

Коронавирусот денеска зарази нови 373 случаи, а 7-мина починаа, ова е состојбата по градови

Здравство 2 години ago

Регистрирани се нови 175 заболени и 7 починати од 1733 извршени тестирања за Ковид-19

Здравство 2 години ago

Коронавирусот денеска одзема 7 животи, а зарази нови 325 случаи, еве по колку заболени има во секој град

Здравство 3 години ago

Од 552 тестирања, регистрирани се 45 нови случаи и 7 починати од Ковид-19

Здравство 3 години ago

7 лица починаа, а 165 се заболени – вака изгледа денешниот биланс на Ковид-19