Ознака: афери

Јавна дебата за потребата од дисперзија на градски болници во Скопје, а Филипче што правиме со актуелните потреби на пациентите?

Заев ветуваше итно формирање Фонд за финансирање на лекување во странство, повеќе од година дена ни траг ни глас од проектот

Животен стил 5 години ago

Заев без леб и вода може ,ама без овие соработници не размислува денот да го започне!