Ознака: африка

СЗО: Поради доцнење на вакцините и бавната вакцинација, Африка се соочува со нов „трет“ бран

Пандемијата го наруши текот на имунизацијата, милони деца се изложени на ризик

Здравство 2 години ago

Најнови статистики за Ковид-19 во светот

Здравство 3 години ago

Во овие земји се уште не е пријавен случај на заразен со новиот коронавирус

Мое здравје 4 години ago

Континент со најздрава исхрана и годинава е Африка!