Ознака: африканска свинска чума

По отстрел на диви свињи во кичевско, откриена е болеста „Афричка свинска чума“

Трипуновски: Африканската свинска чума се движи со епидемична брзина

Здравство 4 месеци ago

Во Србија потврдена е болеста африканска свинска чума во 32 општини

Здравство 1 година ago

Африканската свинска чума се шири и во штипско