Ознака: албанија

Карантинот за сите кои од Македонија и Грција влегуваат во Албанија се укинува

Албанија со нов негативен рекорд на заболени од Ковид-19 за едно деноноќие

Здравство 2 години ago

Бројот на заразени лица од Ковид-19 во регионот е во постојан пораст, состојбата станува алармантна

Здравство 2 години ago

Вкупниот број на заразени во светот достигна скоро 11 милиони, балканот се соочува со постојан пораст

Здравство 2 години ago

Погледнете каква е состојбата во светот со коронавирусот денеска

Здравство 3 години ago

СЗО: Вирусот нема да исчезне сам, тој треба да се нападне

Здравство 3 години ago

Албанија ги затвора сите гранични премини и авиосообраќајот со Грција

Здравство 4 години ago

Невакцинираните со МРП да внимаваат ако одат на одмор во Албанија, Грција, Бугарија!

Здравство 5 години ago

Опасноста не демне од Албанија – Регистрирани 600 случаи со морбили!

Здравство 5 години ago

Tуморите на дишното стебло ќе се отстрануваат без хируршки зафат, по нова метода, на Пулмологија!