Ознака: ана данева маркова

Денес во Собранието се гласаше за изменување и дополнување на Законот за здравствено осигурување

Лекот „Трикафта“ е обезбеден само за 8 пациенти, останатите ќе ги чекаат измените во законот

Социјала 1 недела ago

Денес ќе се одржи панел дискусија за подигнување на свеста за дискриминација на жените во бел мантил

Здравство 6 месеци ago

Современата контрацепција е право и на мажите и на жените, а во државава се уште нема контрацептиви на позитивна листа