Ознака: аптека

По лекарите и медицинските сестри и дипломираните фармацевти масовно ја напуштаат Македонија и работат во странство

Без мини аптека никако не одете на летен одмор!

Здравство 5 години ago

Не се разболувајте после 15-ти оти лекови на рецепт нема! – Ден Дончев и Филипче ги заборавија ветувањата!