Ознака: аптеки

Пациентите од страв дека нема да најдат лекови на рецепт секој први во месецот ги полнат ординациите на матичните лекари – Во еден ден имаат и по 200 прегледи

Каде се крие Ден Дончев – Астматичарите повторно немаат терапија на рецепт!

Здравство 4 години ago

Зелена алтернатива: Вистинското масло од канабис го нема во аптеките – Луѓето бараат спас на црниот пазар!

Здравство 4 години ago

Во аптеките повторно нема лекови на рецепт, граѓаните ги купуваат приватно!

Здравство 4 години ago

ФЗОМ: Ако осигурениците не се задоволни од одредени аптеки или ординации, нека достават претставка до нас, ќе ја разгледаме!