Ознака: бебе

Кој брутално го претепа 14 месечното бебе кое се уште е на Детска Хирургија?- И по 4 недели, МВР се врти во круг!

Жена спасила тримесечно бебе оставено во затворен автомобил на 32 степени

Мое здравје 5 години ago

Дали и татковците страдаат од постпородилна депресија?

Животен стил 5 години ago

Чудо кое се јавува еднаш во 2,5 милиони случаи – Родено бебе со два мозоци и две лица!

Здравство 5 години ago

Претепаното 14 месечно бебе ќе има сериозни последици, мајката не го однела ниту на една вакцина а слабо посетувале и педијатар!

Здравство 5 години ago

Претепаното бебе може да ослепи од повредите на главата

Здравство 5 години ago

За оставеното бебе пред Домот за доенчиња во Битола кривично ќе одговараат мајката, нејзиниот татко и невенчаниот сопруг

Здравство 5 години ago

Молк од истражните органи за тоа кој ѕверски го претепа 14-месечно бебе

Здравство 5 години ago

На Детска хирургија сите се грижат за претепаното 14 месечно бебе, полицијата и по 6 дена не успеа да го најде насилникот!

Социјала 5 години ago

Скандал во детска градинка во Скопје, бебе изгризано, воспитувачките молчат, МТСП работеле на случајот!