Ознака: бесим кока

140 медицински сестри во Здравствен дом Сопје работат без плата и осигурување

Дали МКФ како институција заслужува да биде осакатена? Кој ги води овие игри и и помага на власта во нејзините нечесни намери?

Здравство 3 години ago

Нов Мега Скандал: Филипче и Дир. на Здравствен Дом – Скопје присилно сакаат да го отуѓат Заводот за Ментално Здравје?!