Ознака: бибер

Биберот не само што е зачин туку е и лек за болести на срце, црн дроб и бели дробови

Мед, бибер, лимон и морска сол. Микс кој помага да слабеете!

Мое здравје 4 години ago

Биберот помага во третманот на многу болести!

Мое здравје 4 години ago

Спасете се од депресија со комбинација на само два зачини!