Ознака: болести

Склоноста кон одредени болести зависи од крвната група

Додека подрумот на Хирургија тоне во смет и отпад, Филипче планира нов заем за нови 500 милиони евра?

Мое здравје 5 години ago

Габичните инфекции на ноктите се повеќе од естетски проблем!

Здравство 5 години ago

Редовна физичка активност – половина здравје

Здравство 5 години ago

Состојбата со Центарот за зависници се полоша, фрлени игли и шприцови околу куќите – надлежните одолговлекуваат

Здравство 5 години ago

Скандал: Создадената дива депонија во тетовско – повторно ќе ги труе граѓаните

Мое здравје 5 години ago

Лутите пиперки лек за низа болести, еве дел од нив

Нутриционизам 5 години ago

Кикирики – волшебна храна за здравје и убавина, ве штити од низа заболувања

Здравство 5 години ago

Пациентите стравуваат, Филипче се фали со паралелниот увоз на лекови – Ќе страдаат ли болните за сметка на нечии интереси?

Мое здравје 5 години ago

Еднаш годишно испијте го овој пијалок и нема никогаш да сте болни