Ознака: болници

Комисијата за заразни болести препорачува укинување на сите мерки, освен носењето маски во одредени места

Болниците во Германија се соочуваат со се поголем недостиг на персонал

Здравство 2 години ago

Епидемиолошката состојба во Србија не стивнува, се зголемува и бројот на смртни случаи во земјата

Здравство 2 години ago

МЗ: За една седмица бројот на позитивни на Ковид-19 е зголемен за 51%

Здравство 5 години ago

Драстични температурни разлики, граѓаните се жалат на вртоглавици и болки во коските

Здравство 5 години ago

Медицински сестри предвреме биле враќани на работа од годишен одмор зошто нема кадар во болниците и клиниките низ Македонија

Здравство 5 години ago

Страшна слика низ болниците во Македонија, власта троши за прослави, а болните се оставени на милост и немилост

Здравство 5 години ago

Наезда на комарци – Град Скопје доцни со прскањето, уште правеле испитувања

Здравство 5 години ago

Откако ДУИ ги закочи реформите за спас на своите кадри, Филипче прави проценка за укинување на економските директори

Здравство 5 години ago

Додека времето си игра топло ладно, болниците вријат од пациенти