Ознака: брза помош

Објавен огласот за нови 40 вработувања во Здравствен дом – Скопје

Сител: Матичните лекари не сакаат да дежураат и во Брзата помош – велат технички и физички е неизводливо

Здравство 5 години ago

Медицинска помош со амбулантно возило од Неуромедика не пристигнува и по повик, од Филипче нема реакција?

Две деца се судриле со велосипеди во Градскиот парк, едното се онесвестило!

Здравство 5 години ago

Нов бран на партиски вработувања во здравството, на ред брза помош и поликлиники! Партиските војници без соодветно образование, неуки и неуслужливи, рамковни, сите ќе започнат со работа! Филипче им го честита првиот работен ден!

Здравство 5 години ago

Итна медицинска помош со зголемен број интервенции – промената на времето негативно влијае врз здравјето на пациентите

Здравство 5 години ago

Алармантно: За само еден ден, 100 интервенции на брзата помош во Скопје

Мое здравје 5 години ago

Внимавајте, убодот од стршлен може да биде смртоносен!

Здравство 5 години ago

Беровец истепал медицинска сестра во Брзата помош