Ознака: Дафина Стојаноска

Стојаноска: ВМРО-ДПМНЕ е за нов Клинички центар, но само со изготвен проект, не со физибилити студија од 35 страни

Стојаноска: Неуспехот во борбата против короната има име и презиме, се вика Венко Филиче

Здравство 2 години ago

Стојаноска: Зошто ЈО чекаше една година и не отвори истрага против Ден Дончев?

Здравство 3 години ago

Стојаноска: По скандалот со директорката, потребни се ригорозни мерки за да се спречи ширењето на коронавирусот

Здравство 3 години ago

Стојаноска:Неспособноста на Филипче не смее да се плаќа со човечки животи. Оставка веднаш!

Здравство 3 години ago

Стојаноска: Метлата требаше да започне од Венко Филипче

Здравство 4 години ago

Стојаноска од говорница: Ќе направите здравјето да биде привилегија само за богатите

Здравство 4 години ago

Стојаноска: Заев и Филипче се специјалисти за тендери во четири очи

Здравство 5 години ago

ВМРО-ДПМНЕ: Здравството го тресат скандали и пропусти, а од власта нема ни трага ни глас