Ознака: дејан блажевски

ФЗОМ обвинува, операции во никакви услови, оставки, дефицит на доктори, пациентите трпат, граѓаните реагираат! Филипче нем, официјално тој е на службен пат!

Мечката заигра во МЗ, додека Филипче е на службен пат, Блажевски со оставка во најава, Атанасова веќе со план да седне на неговото столче!