Ознака: демант

АХВ демантира дека државните органи дозволиле увоз на зеленчук со пестициди

Mинистерството за здравство демантира – „Нема скандалозен тендер за набавка на мамографи“

Здравство 5 години ago

Демант од министерството за здравство: студентите „сами“ сакале да го чистат клинички!

Здравство 5 години ago

МЗ демантира, тазе примениот д-р на пулмологија немал просек 7.4, просекот му бил 8.1 и не е ПАРТИСКИ ВРАБОТЕН! Специјализантката со просек 9.3 сеуште невработена!