Ознака: деца

Дали децата на вработените мајки можат да бидат подеднакво среќни со децата чии мајки се невработени?

Децата на возраст до 9 години во Лондон, ќе се вакцинираат против детска парализа

Здравство 2 години ago

Во Германија деца примиле погрешна вакцина против Ковид-19

Здравство 2 години ago

Во текот на вчерашниот ден се вакцинирале повеќе од 14 илјади граѓани

Здравство 2 години ago

Во Италија од утре започнува вакцинирањето на сите кои имаат над 12 години

Здравство 2 години ago

СЗО: Децата не треба да се вакцинираат се додека не се имунизираат ризичните групи

Социјала 4 години ago

ДУНА го скрати работното време за новите мајки

Здравство 5 години ago

Околу 100-тина родители минатата година не ја исполниле обврска за вакцинација на своите деца

АНКЕТА: Дали во градинките треба да се постават камери?

Здравство 5 години ago

За девојчето од Охрид кое заврши на КАРИЛ и трите други деца со дијабет, немало лекарски пропуст – Тоа го утврдиле од ДСЗИ