Ознака: Џонсон Мети

Џонсон Мети го одбележа „Денот на семејството“

Џонсон Мети ја лансираше следната генерација „Програма за професионален и лидерски развој“

Социјала 10 месеци ago

Џонсон Мети во сржта на силните економски врски меѓу Северна Македонија и Обединетото Кралство

Социјала 11 месеци ago

Џонсон Мети останува партнер во професионалниот развој на студентите

Здравство 11 месеци ago

Џонсон Мети обезбеди приватно здравствено осигурување за вработените во Македонија

Социјала 12 месеци ago

Џонсон Мети со 600 волонтерски часови

Социјала 1 година ago

Полугодишни резултати за шест месеци заклучно со 30 септември 2021

Социјала 1 година ago

Џонсон Мети активен поддржувач на иднината на студентите

Социјала 1 година ago

Џонсон Мети со најбројна спортска екипа на Wizz Air Скопски маратон 2021

Социјала 1 година ago

Вработените од Џонсон Мети чистеа јавни површини во Скопје, Велес и Куманово