Ознака: дијагноза

Апел за помош: Да и помогнеме на Маре Симевска

МАРТ – Меѓународен месец за подигнување на свеста за рак на дебелото црево

Здравство 12 месеци ago

Цервицитис: причини, симптоми и лечење

Здравство 5 години ago

Расте бројот на заболени од рак на кожа во Македонија – Малигниот меланом со најголема смртност кај младите!

Здравство 5 години ago

Алексовска: Пациентите со ретки болести во Македонија подигнуваат кредити за да стигнат до дијагноза!

Здравство 5 години ago

Колку алергични на глутен има во Македонија? – На еден дијагностициран, седум без дијагноза!!

Здравство 5 години ago

Најмалку четворица пациенти меѓу кои и бебе со месеци шетаат по болниците низ Македонија – Лекарите неможат да откријат од што боледуваат

Здравство 5 години ago

Нема соодветна дијагноза за пациенти со ретки болести во Македонија – Ја продолжуваат традицијата за учество во Скопски маратон