Ознака: директори

Откако ДУИ ги закочи реформите за спас на своите кадри, Филипче прави проценка за укинување на економските директори

Какви “стручни директори” раководат со здравствени установи – Стоматолог на Геријатрија, гинеколог на ТБЦ?!

Здравство 4 години ago

Нема изјави на директори на клиники без дозвола од МЗ!