Ознака: дсзи

Владата денеска ја разгледа и усвои информација на МЗ за преземените активности во врска со сторијата на ИРЛ

Бухова: Не, во последниве 22 месеци немам никакви контакти со посочениот господин

Здравство 8 месеци ago

АЗЛП: За објавувањето на решенијата за изолација на веб страната на ДСЗИ не постои законски основ

Здравство 8 месеци ago

Владата донесе заклучок решенијата за изолација да бидат објавувани на веб страната на ДСЗИ

Здравство 2 години ago

ДСЗИ влезе во болницата во Битола, се врши увид за случајот со двајцата гинеколози

Здравство 2 години ago

Битолската болница ќе мора да ги прошири капацитетите на мртовечницата или да обезбеди соодветна просторија

Здравство 3 години ago

„Синлаб“ поради фрлање медицински отпад во контејнери си заработи санкцииправил

Здравство 4 години ago

Почина од сепса, после операција од хемороиди на приватна клиника!

Здравство 4 години ago

Забарска лабораторија во Кавадарци работела нелегално!

Здравство 4 години ago

ДСЗИ бара од Филипче трајно одземање на дозволата за работа на Санте, Филипче си молчи!