Ознака: дзси

АХВ информира дека лабораториските наоди потврдија отсуство на „Салмонела“

ДСЗИ ќе подготви нов електронски систем за доставување на решенијата за изолација

Здравство 3 години ago

ДСЗИ најави инспекциски надзор за 28-годишниот починат пациент од коронавирус

Здравство 3 години ago

ДСЗИ го затвори пунктот за брисеви за Ковид-19 во Струмица

Здравство 3 години ago

Директорката на ДСЗИ е во самоизолација, првиот тест бил негативен