Ознака: европска унија

Еве каде во Европската унија најмногу се плаќа за еден час работа

За влез во Финска потребна е потврда за вакцинација и негативен тест не постар од 48 часа

Здравство 2 години ago

ЕЦДЦ соопшти дека досега се идентификувани 42 случаи во ЕУ на сојот омикрон

Здравство 2 години ago

Европската унија ја стави Македонија на листата безбедни земји за слободно патување