Ознака: физичко насилство

Бројот на жртви на семејно насилство се намалил за 4,3 отсто

По скандалот во „Козле“ започнаа и бурни реакции

Социјала 4 години ago

Секое трето дете во Македонија се соочува со емоционална негрижа според Перкс