Ознака: ФЗО

Лекарите бараат Фондот да им дозволи „еколошки рецепти“

Филипче со ново ветување, специјализантите ќе добијат плата, само нека чекаат!

Здравство 4 години ago

Жан Митрев побарал дозвола за трансплантации, ќе ја добие ли лиценцата?