Ознака: ФЗОМ

Комисија за здравство на ВМРО-ДПМНЕ: Има средства за 40 нови вработувања во МЗ, но нема за медицински кадар

Сали: Здравството ќе функционира исто како и во изминативе 30 години и нема да се соочи со недостиг на енергија

Здравство 2 години ago

Матичните лекари добиле парични казни од ФЗОМ во време на мораториум

Здравство 2 години ago

Од 1 март годинава специјалистичките извештаи со постар датум од 1 декември 2019 нема да важат

Здравство 3 години ago

Донирање органи како начин за спасување животи

Здравство 3 години ago

ФЗОМ сурово се однесува кон жителите на Драчево!

Здравство 3 години ago

Постигнат договор меѓу ФЗОМ и Здружението на приватни лекари

Здравство 3 години ago

Пациентите “бакнуваат“ врати, а матичните лекари без најава заминуваат во пензија

Здравство 3 години ago

Вработените на ФЗОМ најавија штрајк – Ден Дончев: Штрајкот не е решение

Здравство 3 години ago

Дали комората на стоматолози ќе го крои моделот на плаќање на стоматолозите, откако ќе биде информирана од министерот Филипче?