Ознака: ФЗОМ

Од 1 март годинава специјалистичките извештаи со постар датум од 1 декември 2019 нема да важат

Донирање органи како начин за спасување животи

Здравство 3 години ago

ФЗОМ сурово се однесува кон жителите на Драчево!

Здравство 3 години ago

Постигнат договор меѓу ФЗОМ и Здружението на приватни лекари

Здравство 3 години ago

Пациентите “бакнуваат“ врати, а матичните лекари без најава заминуваат во пензија

Здравство 3 години ago

Вработените на ФЗОМ најавија штрајк – Ден Дончев: Штрајкот не е решение

Здравство 3 години ago

Дали комората на стоматолози ќе го крои моделот на плаќање на стоматолозите, откако ќе биде информирана од министерот Филипче?

Здравство 3 години ago

Вработените во ФЗОМ бараат Дончев да помисли и на нив. Или ќе има поголеми плати или во четврток ќе има протест

Здравство 3 години ago

Што со личните податоци на граѓаните, дали тие се заштитени со приложување на документи за да добијат лекови?

Здравство 3 години ago

Филипче го смени исказот, негира дека знае нешто за случајот „Рекет 2“