Ознака: ГАК

Денес е светски ден на предвремено родени бебиња

Предвреме родено бебе со само 700г телесна тежина, по 74 дена денес си замина дома

Здравство 2 години ago

Три медицински сетри на ГАК се позитивни на Ковид-19, а двајца лекари се во самоизолација

Здравство 2 години ago

Новороденче на ГАК е позитивно на Ковид-19

Здравство 3 години ago

Сестра и техничар од ГАК позитивни на коронавирус, Филипче за вториот бран ги обвинува граѓаните

Здравство 3 години ago

Колку се точни тестовите за Ковид-19 во ЦЈЗ, лекар на ГАК во рок од два дена добил два различни резултати

Здравство 3 години ago

Лифтовите на ГАК во парализирана состојба, Директорката не ги санира, трудниците пешки по скали?!

Здравство 4 години ago

Починале 122-ве доенчиња на ГАК минатата година, одговорност сеуште нема кај никој. Филипче дали спиеш мирно? Како?!

Здравство 4 години ago

Беља преку ФБ порака до Заев: Ако во една недела ви умрат 6 новороденчиња, се оди во затвор

Здравство 4 години ago

Предвреме родени бебиња. Филипче кој е изговорот за толкав степенот на смртност?