Ознака: гинекологија

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ – Доаѓа водечкиот специјалист д-р Башту, кој има високи стапки на успех во лечењето на неплодноста

Почина родилка во гинеколошката болница во Чаир

Здравство 5 години ago

Татко на новороденче го истепал обезбедувањето на скопска гинекологија

Здравство 5 години ago

13 годишно девојче е најмладата пациентка на ГАК која абортирала – За две години 8 малолетнички се одлучиле да ја прекинат бременоста

Здравство 5 години ago

Во гинекологија Чаир, донирана нова опрема!

Здравство 5 години ago

Од ГАК бараат бебињата родени под 25-тата недела да не се бројат како смртни случаи!

Здравство 5 години ago

Гинекологија ќе вработува 20 медицински сестри и 10 лекари

Здравство 5 години ago

Кумата на министерот Филипче ќе раководи со Комитетот за безбедно мајчинство!

Здравство 5 години ago

Дојде животот за новороденчињата, Ана Данева управува со него!

Здравство 5 години ago

Фондот за здравство ќе ѝ даде аванс на гинекологија да ја одблокира сметката, кажа Филипче