Ознака: гинеколози

Министерот Филипче ги извиси фармацевтите за вакцина против Ковид-19

ФЗОМ најавува дека ќе ја зголеми вредноста на капитацискиот поен за избраните гинеколози, дали ќе стане реалност ова ветување ќе видиме?

Здравство 5 години ago

По гинеколозите, сега матичните му се закануваат на Филипче: Или исполнување на барањата или штрајк!