Ознака: ГОБ 8 Септември

Поради реновирање на Клиниката за Психијатрија, пациентите ќе се пренасочуваат

Николов: ВМРО-ДПМНЕ ја спречи оваа Влада во идејата за приватизација на неколку сегменти од здравството

Здравство 9 месеци ago

Се поплавил интензивниот оддел на неврологија при ГОБ „8 Септември“

Здравство 1 година ago

Ургентниот Центар до јули ќе работи со намален капацитет поради реновирање

Здравство 1 година ago

Градската општа болница „8 Септември“ веќе две години деноноќно лекува пациенти со Ковид-19

Здравство 1 година ago

Болничките капацитети во државава се прошируваат, а се отвораат и дополнителни ковид оддели

Здравство 2 години ago

Модуларната болница на Инфективна и ГОБ „8 Септември“ од денеска се отвораат за прием на ковид пациенти

Здравство 2 години ago

За 24 часа во ковид центрите низ Македонија има 10 нови приеми, а 90 се наоѓаат на лекување

Здравство 2 години ago

Во Скопје за изминатото деноноќие е хоспитализиран само еден пациент

Здравство 2 години ago

Во ковид-центрите во Скопје, во изминативе 24 часа се хоспитализирани само 2 нови пациенти