Ознака: хаос

„Владата на СДСМ го урниса здравствениот систем- царува државната мафија“

Фото вест: И после избори и папата на клинички ништо не е сменето

Здравство 5 години ago

Како изгледа операциска сала на Ортопедија!!!

Животен стил 5 години ago

Заев без леб и вода може ,ама без овие соработници не размислува денот да го започне!

Здравство 5 години ago

Температурните шокови причина за лошо расположение и силна мигрена – Во Брза Помош зголемен бројот на повици!

Здравство 5 години ago

Филипче: Не сум го замолил германскиот колега да не ги прима медицинските сестри од Македонија, да им даде да работат само дополнителна работа, да ги ротираме, малку таму, малку тука! Тоа сум го замолил!

Социјала 5 години ago

Хорор во затворите – со влага, а без вода и персонал

Здравство 5 години ago

На лекарите им “прелеа” чашата – Доктори си одат во Германија, се затвораат хируршки одделенија а Филипче и Дончев нигде ги нема!!!

Здравство 5 години ago

Здравствен хаос: Семејството на родилката од Свети Николе и натаму не знае од што починала

Здравство 5 години ago

МЕГА СКАНДАЛ: Лекарите си заминуваат, ЗАЕВ И ФИЛИПЧЕ: не си одите, стрпете се „ЌЕ“ биде подобро!!!