Ознака: хепатит Ц

Хепатитот остана во Штипската болница, никој не знае од каде е, но заразените со болеста се во пораст

Извештајот од вонредниот инспекциски надзор Готов, штипската клиничка болница се уште не знае од каде Хепатит Ц!

Здравство 4 години ago

Која е причината и кој ќе каже зошто се заразија 11 пациенти со Хепатит Ц во Штипската болница?

Здравство 4 години ago

Хепатит Ц откриен кај 6-ет пациенти кои претходно лежеле на оделението за ортопедија во Штип