Ознака: хипертензија

Ново правило – Шеќерот, а не солта е виновен за високиот крвен притисок!

Бесплатни кардиолошки прегледи во Заводот за кардиологија во Охрид

Мое здравје 5 години ago

Докажано, кефирот го намалува крвниот притисок!