Ознака: хронична терапија

МЗ апелира граѓаните да ги почитуваат следниве општи препораки за заштита на здравјето поради високите температури

Поскапените лекови на терет на граѓаните: Владата лажно ветуваше, ФЗОМ молчи, осигурениците плаќаат!!!