Ознака: хуманитарна акција

Црвениот Крст на РМ собра 71 милиони денари за помош на настраданите од земјотресот во Турција и Сирија

Со срце за Цобе – Хуманитарна акција за Слободан Попов

Социјала 5 години ago

Семра цел живот се грижи за болната мајка, татко и починал кога имала пет години