Ознака: Игор Николов

Николов: Една од главните причини за свесно поткопување на јавното здравство е НУЛА инвестиции во човечкиот потенцијал

Комисија за здравство на ВМРО-ДПМНЕ: Вакцината спасува живот, заштитете го своето дете

Здравство 3 месеци ago

Николов: Власта ништо не направи за јавното здравство за седум години, не верувам дека може да се смени нешто за 11 месеци

Здравство 3 месеци ago

Др. Николов: Има назадување во дефицитот на медицинскиот персонал, изгубивме врвни стручњаци

Здравство 3 месеци ago

Воведен нов “он сајт“ пристап за поставување на перитонеален катетер за прв пат во земјава само со локална анестезија

Здравство 3 месеци ago

Др. Николов: Ретко е да си редок, да ги покажеме нашите бои

Здравство 4 месеци ago

Николов: Одговорноста за немање соодветни лекови за лицата со ретки болести лежи кај власта затоа што не ја спровеле тендерската процедура

Здравство 4 месеци ago

Николов: ВМРО-ДПМНЕ ја спречи оваа Влада во идејата за приватизација на неколку сегменти од здравството

Здравство 4 месеци ago

Николов: Оваа Влада има пари за пенали, непостоечки функции, ама нема за лечење на граѓаните!

Здравство 6 месеци ago

Комисија за здравство на ВМРО-ДПМНЕ: Дали некој од панелистите знае и ќе каже зошто во државава нема системска грижа и политика за воведување нови методи и техники?