Ознака: ијз

Конго-кримската хеморагична треска е сериозна болеста, но нема простор за паника

Стоилковски: Наместо да размислуваат за 140-те медицински сестри кои немаат земено плата, тие мислат како да наместат тендер од 22 милиони евра

Здравство 9 месеци ago

На 11 март пред три години, СЗО прогласи пандемија на коронавирус

Здравство 9 месеци ago

ИЈЗ: За една недела регистрирани се 172 нови случаи на Ковид-19

Здравство 9 месеци ago

МАРТ – Меѓународен месец за подигнување на свеста за рак на дебелото црево

Здравство 10 месеци ago

ИЈЗ: Во текот на 4-та недела од 2023 пријавени 874 случаи на грип

Здравство 11 месеци ago

ИЈЗ: Во периодот од 26 декември до 1 јануари регистрирани се нови 254 заразени со ковид-19

Здравство 11 месеци ago

ИЈЗ: Најчесто регистрирано заразно заболување за месец ноември се овчите сипаници

Здравство 12 месеци ago

ИЈЗ: За една недела пријавени се нови 58 случаи на заболени од грип

Здравство 12 месеци ago

ИЈЗ: За 12% е зголемен бројот на нови заболени од Ковид-19