Ознака: ин витро

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ – Доаѓа водечкиот специјалист д-р Башту, кој има високи стапки на успех во лечењето на неплодноста

Пет заблуди за ин витро оплодувањето во кое жените без потреба веруваат!