Ознака: Инфективна клиника

Целта на отворањето на петте ковид-амбуланти е тријажирањето на пациентите

Внимавајте, сезона е на крлежи!

Здравство 9 месеци ago

Др. Стевановиќ: Големиот број на новоинфицирани е последица на неодговорното однесување за време на новогодишните празници

Здравство 10 месеци ago

Филипче: Остануваме со сегашните мерки и ставаме акцент на вакцинацијата

Здравство 1 година ago

Почина 15 годишно девојче од Ковид-19 од село Селце тетовско

Здравство 1 година ago

Д-р Стевановиќ: Симптомите на коронавирусот се исти, со различна јачина и времетраење

Здравство 1 година ago

Д-р Николов: Инфективна клиника е полна до четврти спрат, а здравствениот систем не е спремен да одговори

Здравство 1 година ago

Во Скопје за изминатото деноноќие е хоспитализиран само еден пациент

Здравство 1 година ago

Во ковид-центрите во Скопје, во изминативе 24 часа се хоспитализирани само 2 нови пациенти

Здравство 1 година ago

Во изминативе 24 часа во Скопје се хоспитализирани 4 пациенти