Ознака: инфективна

Стотина граѓани каснати од крлежи побарале помош на Клиниката за инфективни болести

Штипски сватови се затруле со храна, сите завршиле на Инфективна!

Здравство 4 години ago

Морбилите ја зедоа и петнаесеттата жртва во Србија, почина бебе!