Ознака: инфекција

Ефектот на коронавирусот може да биде катастрофален и неколку месеци по инфекцијата

Ако слушате звуци кои всушност ги нема, се соочувате со следниов здравствен проблем

Мое здравје 2 години ago

Што да направите доколку се соочувате со инфекција на белите дробови како последица на коронавирусот

Мое здравје 5 години ago

Габичните инфекции на ноктите се повеќе од естетски проблем!

Мое здравје 5 години ago

Што може да открие бојата на восокот во ушите за вашето здравје?

Здравство 5 години ago

Зголемен бројот на пациенти со инфекции на очите на Клиниката за очни болести

Мое здравје 5 години ago

Колку често треба да ја менувате четката за заби?

Здравство 5 години ago

Минатиот месец регистрирани 5 случаи на ХИВ во Македонија, годинава дури 18 и сите се мажи!

Мое здравје 5 години ago

Сезоната на базените е во ек, внимавајте на овие заболувања!

Здравство 5 години ago

Дваесетина деца во Македонски Брод заболеле од вирусот „коксаки“