Ознака: интервју

ЖИВКО ГРУЕВСКИ, ЕУРОМАК РЕСОУРЦЕС: Време за акција и дела, а не за празни зборови и флоскули

Доктор Пановски посочува дека тешко ќе се спречи влегувањето на индискиот сој во земјава, решението се вакцините

Здравство 2 години ago

До крајот на летото Филипче очекува да се постигне колективен имунитет

Здравство 4 години ago

Филип Ачкоски, м-р по фармација и топедукатор: Здравствени предизвици во празничниот период (ИНТЕРВЈУ)

Социјала 5 години ago

Казна од 3.000 евра за работодавачот ако отпушти од работа бремена жена, освен ако работодавачот не е близок со власта!