Ознака: ирл

Ковачевски: Формирани се сите стручни комисии кои треба да го испитаат случајот со Клиниката „Жан Митрев“

Клиниката „Жан Митрев“ деновиве ја доставува бараната документација до инспекциските служби

Здравство 3 недели ago

Владата денеска ја разгледа и усвои информација на МЗ за преземените активности во врска со сторијата на ИРЛ

Здравство 3 недели ago

Директорот на Малмед денес побара време за утврдување на наодите за клиниката „Жан Митрев“