Ознака: истражување

Македонија дише многу загаден воздух, загаденоста е речиси 6 пати поголема од препораките

Потврдено е дека куса дремка од 15 минути води кон поздрав мозок

Животен стил 3 месеци ago

Дали децата на вработените мајки можат да бидат подеднакво среќни со децата чии мајки се невработени?

Животен стил 4 месеци ago

Истражување: Дерматолозите никогаш не би препорачале употреба на мрежест сунѓер за капење

Животен стил 4 месеци ago

Истражување: Лицата со прекумерна тежина се соочуваат со зголемена можност од рак

Животен стил 5 месеци ago

Дали знаете дека постои пијалок кој подобро го хидрира организмот од водата?

Животен стил 5 месеци ago

Истражување: Кои се причините поради кои несвесно се дебелееме?

Здравство 6 месеци ago

Истражување: Ковид-19 се поврзува со развој на гастроинтестинални нарушувања

Здравство 10 месеци ago

Истражување: Растението пурпурна ехинацеа помага во борбата против ковид-19

Животен стил 10 месеци ago

Чајот од нане е еден од најдобрите пијалоци за слабеење