Ознака: јованка тренчевска

Денес ќе се одржи панел дискусија за подигнување на свеста за дискриминација на жените во бел мантил

Бројот на жртви на семејно насилство се намалил за 4,3 отсто

Социјала 2 месеци ago

Тренчевска: Работник кај ист работодавач нема да потпишува договор секој месец

Социјала 11 месеци ago

Штрајкот организиран од СОНК на вработените во училиштата и градинките продолжува,