Ознака: кариес

Истражување: Главен причинител за расипување на забите е бактеријата Selenomonas sputigena

Филипче се фали со проекти на ВМРО ДПМНЕ, обвинија од партијата

Мое здравје 5 години ago

Внимавајте: Оваа храна ви ги уништува забите!

Здравство 5 години ago

Загрижувачки: Околу 18 илјади ученици во Македонија имаат расипани заби

Здравство 5 години ago

Алармантно: Секој петти основец во државата има кариес!