Ознака: кисело млеко

Што да направите кога ќе изгорите на сонце и кожата ќе почне да ви се лупи?

Послаби од 4-ри до 6-ст килограми за една недела со кисело млеко или јогурт!

Мое здравје 4 години ago

Диета со кисело млеко – пробајте, нема да зажалите!